Opinia Timisoarei

Biciclist ranit dupa ce a fost lovit de masina, pe trecerea de pietoni, la Timisoara. Foto

TIMISOARA. Un biciclist a fost ranit joi dimineata dupa ce a fost izbit de o masina pe trecerea de pietoni in zona Dorobantilor.

CITESTE SI: Dezastru in trafic. O soferita a incurcat benzile de circulatie si a daramat un stalp si un semafor, intr-un accident, la Timisoara. Foto 

Accidentul a avut loc la intersectia strazilor Andrei Saguna, Iosif Vulcan si Frederic Chopin, chiar inainte de Podul Andrei Saguna.

Un biciclist care traversa pe trecerea de pietoni, pe bicicleta, a fost izbit in plin de un autoturism condus de un barbat de 73 de ani, care a facut virajul la stanga de pe strada Iosif Vulcan, catre Calea Dorobantilor.

In urma izbiturii, biciclistul a fost trantit pe asfalt. La fata locului au sosit echipaje ale ambulantei si politiei.

Un barbat, de 73 de ani, a condus un autoturism pe strada Iosif Vulcan din Timisoara, iar la intersectie cu Andrei Saguna a efectuat viraj la stanga pe culoarea verde a semaforului electric si a intrat in coliziune cu un barbat de aproximativ 60 de ani, care se deplasa pe trecerea de pietoni, pe bicicleta.

In urma impactului, biciclistul a fost ranit si transportat la spital.

Politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Atat soferul, cat si biciclistul au fost pusi sa sufle in etilotest, care a aratat ca niciunul nu bause.

Exit mobile version