Opinia Timisoarei

Biciclisti raniti dupa ce s-au izbit frontal pe pista, la Timisoara. Unul era baut

TIMISOARA. Accident mai putin obisnuit. Doi biciclisti s-au ciocnit sambata dupa-amiaza pe malul canalului Bega, ambii fiind raniti.

CITESTE SI: Masina infipta sub un trailer. 3 raniti, printre care si un copil. Foto 

Accidentul a avut loc in apropierea pasarelei Gelu. Cei doi, in varsta de 22, respectiv 35 de ani, circulau din sensuri opuse, iar, la un moment dat, unul a pierdut controlul directiei, izbindu-l cu putere pe el care venea din fata.

Niciunul nu purta casca si s-au lovit frontal pe malul Begai, iar in urma impactului unul dintre biciclisti a lesinat.

Martorii accidentului au sunat imediat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale Ambulantei si Politie.

Barbatul inconstient, in varsta de 35 de ani, a fost preluat de medici si transportat la spital. Ambii biciclisti au fost testati cu aparatul etilotest, care a aratat ca unul dintre ei bause.

Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe o pistă special amenajată situată pe Splaiul Tudor Vladimirescu din Timișoara a intrat în coliziune cu un alt biciclist, în vârstă de 22 de ani, care se deplasa din sens opus pe pistă.

În urma evenimentului a rezultat rănirea biciclistului, în vârstă de 35 de ani, fiind transportat la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

În urma testării bărbatului de 35 de ani cu aparatul alcooltest, a rezultat o alcoolemie în valoare de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cazul tânărului de 22 de ani, rezultatul a fost negativ.

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 990 lei conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ timis.

FOTO: Arhiva

Exit mobile version