Opinia Timisoarei

Bona a pierdut trei copii pe care ii avea in grija. Au fost dati in urmarire nationala si politistii ii cauta in toata tara

Trei copii de 11, 9 si 7 ani, toti frati, care erau supravegheati de o bona, au fost dati disparuti din satul Santandrei, judetul Hunedoara. Cei trei minori sunt acum cautati de politisti, ei fiind dati in urmarire nationala.

CITESTE SI: ‘Veniti repede, un om e in pericol’. Mobilizare a pompierilor, dupa un apel la 112, la Timisoara. Nebunie in intersectie. Video

”La data de 14 octombrie 2024, in jurul orei 17.00, Politia Orasului Simeria a fost sesizata telefonic de un barbat din satul Santandrei, cu privire la faptul ca astazi, in jurul orei 16:00, bona celor trei copii ai sai, Martian Rania Adriana, in varsta de 11 ani, Martian Antonio Adrian, in varsta de 9 ani si Martian Raisa Antonia, in varsta de 7 ani, l-a anuntat ca acestia nu se mai afla la domiciliu”, a transmis IPJ Hunedoara.

Cei trei copii au urmatoarele semnalmente:
Martian Antonio Adrian: aproximativ 1,45 m inaltime, aproximativ 50 de kg., ochi caprui, par scurt brunet, ten deschis, poarta ochelari de vedere.
Martian Rania Adriana: aproximativ 1,55 m. inaltime, aproximativ 60 de kg., ochi caprui, par lung brunet, ten deschis, fata rotunda (foto central).
Martian Raisa Antonia: aproximativ 1,40 m. inaltime, aproximativ 40 de kg., ochi caprui, par lung brunet, ten deschis, fata rotunda, poarta ochelari de vedere.

Politistii nu cunosc obiectele vestimentare cu care erau imbracati copiii in momentul plecarii.

”Din momentul primirii sesizarii, politistii au desfasurat mai multe activitati investigative si de cautare, in vederea depistarii minorilor, care au fost dati in urmarire nationala. Politistii continua activitatile specifice si le solicita celor care detin informatii utile, sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie sau sa apeleze numarul unic de urgenta 112”, a mai transmis IPJ Hunedoara.

Exit mobile version