Opinia Timisoarei

Bravo! Jandarmul erou de la Timisoara. Cum a salvat un tanar din flacarile uriase ce au cuprins o vulcanizare din Calea Girocului

TIMISOARA. Un jandarm din Timisoara a salvat un tanar din incendiul care a cuprins noaptea trecuta o vulcanizare de pe Calea Girocului.

CITESTE SI: Incendiu puternic la Timisoara. 3 imobile cuprinse de flacari. Foto si video

In timp ce multi trecatori erau preocupati sa transmita in imagini, pe internet, incendiul ce a avut loc pe Calea Martirilor din Timisoara, jandarmul a intervenit si a scos din flacari un tanar.

Salvatorul se afla in timpul sau liber, in trecere in zona iar, la un moment dat, a vazut fum si flacari in curtea unei case. La mansarda imobilului, a observat un tanar prins ca intr-o capcana, intrucat nu putea sa iasa din casa cuprinsa de limbile de foc decat pe geam.

Jandarmul nu a ezitat si a escaladat un gard de peste doi metri inaltime, a ajutat tanarul sa coboare pe umerii sai, fiind sprijinit de un cetatean pe care l-a chemat in ajutor. Dupa ce s-a asigurat ca nu mai este nimeni in imobilul cuprins de foc, jandarmul a mai evacuat doua autovehicule din curte, care ar fi fost in pericol de explozie.

CITESTE SI: Maraton de spectacole de opera si opereta in aer liber, la Timisoara. Sunteti asteptati in Parcul Rozelor la Liliacul, Boema, Nabucco sau Vaduva Vesela

Dupa sosirea echipelor de interventie, inclusiv a colegilor jandarmi care au asigurat zona in sprijinul echipajelor de pompieri, omul legii a plecat impacat si multumit ca interventia sa a dus la salvarea unei vieti omenesti.

CITESTE SI: Se gandesc la ce e mai rau, parinti disperati in Timis. Le-a disparut fata. Daca o vezi, suna la 112! Foto

Jandarmul, maior Marocico Petru, este ofiter in cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timisoara si are varsta de 44 de ani. De-a lungul celor 20 de ani de cariera in Jandarmeria Romana, a indeplinit misiuni de ordine publica, interventie antiterorista iar, in prezent, este ofiter in Statul Major al unitatii.

Exit mobile version