Opinia Timisoarei

Buget fabulos pentru serialul American Gods. Vezi cand apare si de ce este asa special!

Serialul cu cele mai multe efecte speciale si cu un buget pe masura va fi lansat abia peste 2 ani. Noua senzatie HBO toaca milioane de lei pentru a prinde la cinefili.

HBO a anuntat zilele trecute un nou serial pentru 2013… si inca ce serial! O adaptare dupa romanul lui Neil Gaiman, “American Gods”, serialul se va afla sub stricta indrumare a scriitorului. Alaturi de Gaiman va mai participa si un alt nume mare al filmului, Tom Hanks.

Initial, productia a fost gandita pentru a fi ecranizata sub forma unui lung-metraj. Pe parcurs, echipa a hotarat ca cea mai buna varianta ar fi transformarea acestuia intr-un serial cu 6 sezoane, fiecare sezon avand in jur de 10 – 12 ore per total, impartite in episoade.

“Probabil ca serialul va avea cele mai tari efecte speciale din istoria televiziunii” a declarat Gary Goetzman, co-producator alaturi de Tom Hanks. Bugetul serialului va ajunge undeva in jur de 35-40 de milioane de dolari.

Pe parcursul celor 6 sezoane, spectatorii vor putea urmari povestea fostului detinut Shadow, proaspat eliberat din inchisoare. Imbinand fantezia cu mitologia modern, serialul ridica asteptari mari!

Exit mobile version