Opinia Timisoarei

Bune de consumat in Romania, interzise in alte parti ale globului

Fiecare tara are legile sau obiceiurile sale, iar ceea ce poate fi considerat obisnuit intr-un loc de pe pamant, in altul poate fi interzis. Regula de mai sus se aplica si in cazul unor mancaruri sau a unor condimente.

Un site culinar a strans cateva mancaruri si condimente care nu pot fi consumate in unele locuri de pe pamant, in diferite motive.

Iata ingredientele considerate ilegale, potrivit datelor Pokies, citate de finedininglovers.com:

Carnea de cal este interzisa in statele americane California si Illinois.

Semintele de mac sunt ilegale în Singapore, Taiwan, Emiratele Arabe Unite, dar si in Arabia Saudita, din motive religioase.

Este interzisa vanzarea de lapte crud in Canada, Scotia, Australia si 20 de state din Statele Unite ale Americii din cauza agentilor patogeni.

Samosas, aperitive de patiserie care sunt foarte folosite in India, sunt nepermise in Somalia, tot din motive religioase.

Ouale Kinder, atat de dragi copiilor pentru jucariile care le contin, sunt interzise la vanzare in Statele Unite ale Americii, pentru ca aceste produse contin un „obiect care nu este nutritiv”.

Guma de mestecat este ilegala in Singapore. Importul ei a fost interzis in 1992 din cauza celor care aruncau guma pe jos, costurile de curatare a strazilor, sau a monumentelor fiind prea mari.

Citeste mai multe: AICI

Exit mobile version