Opinia Timisoarei

Bursa locurilor de munca pentru absolventi, la Timisoara

TIMISOARA. Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Timis, in colaborare cu Universitatea Politehnica Timisoara, anunta organizarea Bursei Locurilor de Munca pentru Absolventi.

CITESTE SI: Vino sa-ti alegi un prieten! O multime de catelusi te asteapta la Timisoara, la un nou targ de adoptii

Evenimentul va avea loc in data de 11 octombrie 2024, la Cantina Studenteasca Politehnica Timisoara (Aleea Studentilor la Intersectia cu Aleea Ripensia), intre orele 08:00 – 16:00.

Oferta cuprinde o gama variata de locuri de munca pentru cei care au absolvit diverse forme de invatamant.

In cadrul evenimentului se vor regasi si standuri suport pentru persoane cu diferite vulnerabilitati de insertie pe piata muncii: persoane cu dizabilitati, etnici romi, refugiati din Ucraina, stand pentru inscriere la cursuri de calificare gratuite, precum si standuri informative referitoare la: Prestatorul Casnic, ocupare in strainatate prin reteua EURES, mecanismul de subventionare in economia sociala, subventii pentru angajatori prin ucenicia la locul de munca.

Pentru mai multe informatii, puteti sa vizitati site-ul www.anofm.ro sau sa contactati AJOFM Timis la adresa de email ajofm.tm@anofm.gov.ro si la numarul de telefon 0256/294231.

Exit mobile version