Opinia Timisoarei

Cadavru scos de pompieri din Mures

S-a dat alarma marti dupa-amiaza, dupa ce un cadavru a fost zarit plutind in apele Muresului.

CITESTE SI: ‘Mix’ de droguri facut de un sofer la Timisoara 

Trupul neinsufletit al unui barbat a fost gasit la Arad, in zona cunoscuta de localnici sub numele de Port Arthur. Pompierii au ajuns la fata locului cu o autospeciala si o barca de interventie si au recuperat cadavrut din rau.

La sosirea echipajelor de interventie a fost identificat trupul neinsufletit al unui barbat, in apropierea malului. Cadavrul a fost extras din apa, iar cazul a ramas in atentia organelor abilitate„, transmit reprezentantii ISU Arad.

Idenitatea barbatului nu a fost stabilita deocamdata, insa ar putea fi o persoana care s-ar fi aruncat in apele raului duminica seara de pe pasarela din apropierea strandului Neptun.
Politistii vor continua cercetarile.

In jurul orei 19,00, a fost sesizată prezența unui cadavru în râul Mureș, zona Port Arthur. Echipajul ISU a recuperat cadavrul, cercetările fiind continuate de polițiști.

Din primele observații și verificări, este vorba despre un bărbat de 36 de ani, din Curtici. Cadavrul ar fi stat în apă aproximativ 2-3 zile, nu prezintă urme de violență.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la SJML în vederea efectuării autopsiei, pentru stabilirea cauzei decesului și luarea măsurilor de urmare”, transmit reprezentantii IPJ Arad.

Exit mobile version