Opinia Timisoarei

Calcata in picioare pentru ca nu avea bere la rece. Vanzatoare batuta cu salbaticie de un client recidivist

Intamplare socanta intr-un magazin. O femeie a ajuns grav ranita la spital, dupa ce a fost batuta, chiar la locul de munca. Aceasta este vanzatoare si, pentru ca nu a avut bere la frigider, asa cum ii ceruse un client, a fost calcata in picioare de barbatul furios, care a lovit-o pana a lasat-o lata, la pamant.

CITESTE SI: Unii devin violenti, daca nu le dati bani. Peste 600 de cersetori ridicati de pe strazi la Timisoara. Video 

Totul s-a intamplat intr-o pravalie de cartier din Hunedoara.

O femeie in varsta de 48 de ani din municipiul Hunedoara, in timp ce se afla in timpul programului de lucru in calitate de vanzatoare la o unitate comerciala situata pe strada Cerbului, din municipiul Hunedoara, a venit un barbat care i-a cerut acesteia sa il serveasca cu o batură alcoolica rece si, pentru ca vanzatoarea nu avea acea bautura la temperatura ceruta, acesta a agresat-o fizic lovind-o cu pumnii si picioarele, doborand-o la pamant.
In urma agresiunii victima a fost transportata de urgenta la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale„, transmit reprezentantii IPJ Hunedoara.

Barbatul nu este la primul atac de acest gen. In urma cu cativa ani, acesta a mai batut o vanzatoare, iar atunci s-a ales doar cu o amenda penala.

Acum barbatul a fost initial retinut pentru 24 de ore, iar apoi, judecatorii au decis ca acesta sa fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Exit mobile version