Opinia Timisoarei

CALIFICARE! SCM Timisoara va juca pentru titlu in Liga Nationala de rugby. Adversarul e marea rivala din Maramures

TIMISOARA. SCM Timisoara s-a impus cu 20-17 in semifinala cu Steaua Bucuresti si va juca finala Ligii Natioale de rugby.

CITESTE SI: Victorie cu noroc inainte de pauza internationala. Dumbravita trece la limita de Focsani 

Duelul din Ronat a fost unul foarte incins in ambele sale jumatati. In prima, Steaua a avut mai mult initiativa, in timp ce banatenii au fost cei care au gresit mai mult. Oaspetii au avut 3-0 inca din startul intalnirii, iar timisorenii au raspuns cu un eseu al lui Tique Iliesa, anulat insa pentru o tinere a balonului la sol.
Stelistii au preluat conducerea cu o reusita a lui Doroftei, urmata de transformarea fostului timisorean Conache, si 2-1 facut 3-10. Pe finalul primei parti, Steaua a ramas in 14, dupa ce Stratila a vazut un galben. Timisoara a profitat si a inscris un eseu prin acelasi Tique Iliesa, insa Plai a ratat transformarea, iar la pauza Steaua avea un avantaj de 2 puncte, 8-10.

In repriza secunda bucurestenii au ratat nu mai putin de 3 pedepse consecutive, in timp ce o ratare din acelasi procedeu a fost trecuta si in dreptul gazdelor.
Banatenii au ramas in 14 jucatori, dupa ce Rupanu a vazut un galben, insa in conditii de inferioritate gazdele parca s-au concentrat mai bine si au reusit doua lovituri de pedeapsa prin Plai, iar Timisoara conducea 14-10. Steaua nu a avut raspuns, in timp ce timisorenii au fost pragmatici si au mai reusit alte 6 puncte din acelasi procedeu.

In finalul intalnirii, Steaua a incercat sa revina, a reusit un eseu prin Ilincuta, transformat de Conache, insa a fost prea tarziu. Timisoara s-a impus cu 20 – 17 si s-a calificat in finala Ligii Nationale de rugby.

Adversarul din finala va fi Stiinta Baia Mare, grupare ce a invins cu 20-10 pe Dinamo Bucuresti.

Exit mobile version