Opinia Timisoarei

Cat ghinion! Handbalistii de la Poli Timisoara scapa victoria cu Steaua in ultima secunda

Bilant negativ pentru SCM Poli in cele trei etape disputate in aceasta saptamana la Cluj-Napoca. Dupa un esec cu Baia Mare si o infrangere clara cu… Focsaniul, Poli a condus astazi aproape tot meciul Steaua, dar a fost egalata in ultima secunda, 29-29.

Steaua a fost mai buna la inceput de joc, cand a reusit sa se desprinda chiar si la trei goluri, 9-6, dar Timisoara a avut raspuns si la pauza avea o lungime avans, 17-16. In partea secunda, Poli a avut o evolutie superioara pana aproape de final. S-a dus la 21-18 si 23-20 si avea prima sansa la victorie Steaua a egalat in minutul 57, 27-27 si orice se putea intampla pana la final. Alb-violetii au avut 29-28 si atacul, dar l-au ratat si in ultima secunda Steaua a egalat, 29-29.

SCM Poli continua astfel un sezon departe de valoarea ei, un campionat dezamagitor din multe puncte de vedere. Alb-violetii au ajuns chiar pana pe locul 10, cu zece victorii, doua remize si 13 infrangeri. Echipa de handbal este asadar cea mai slaba prim-divizionara din cadrul clubului Primariei SCM, desi a avut parte de un buget generos, fata de exemplu, de echipa de baschet.

Exit mobile version