Opinia Timisoarei

CCIA Timis a inceput pregatirea Galei Excelentei in Afaceri – Topul Firmelor din Judetul Timis 2024

TIMISOARA. În data de 1 noiembrie 2024, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează la Centrul Regional de Afaceri cea de-a 31-a ediție a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș, eveniment de referință pentru mediul de afaceri local, dedicat celebrării reușitelor antreprenorilor timișeni de succes.

Cu ocazia ceremoniei de decernare a premiilor, se va lansa Catalogul Topului Firmelor din Judeţul Timiş pentru anul 2023, cel mai prestigios și profesional clasament de companii, realizat anual de Sistemul Camerelor de Comerţ şi Industrie din România.

Carte de vizită a succesului și performanței timișene în afaceri, catalogul prezintă în paginile sale informaţii despre firmele clasate pe primele 3 locuri, ordonate pe baza unui sistem de indicatori financiari și a unei metodologii unice și unitare la nivel național, după domeniu, grupa de activitate şi clasa de mărime a întreprinderii.

Catalogul este oferit – în mod gratuit, laureaților Topului Firmelor și invitaților la eveniment, dar și personalităților care vizitează Camera de Comerț sau potențialilor parteneri locali, naționali și internaționali.

CCIA Timiș oferă oricărei firme, organizații și instituții din județ și din țară posibilitatea de a fi inclusă în Catalogul Topului Firmelor din Județul Timiș pentru anul 2023, și de a-l folosi ca un real și util instrument de marketing.

Informații suplimentare privind materialul publicitar, realizarea tiparului și aplicațiilor, cât și despre oportunitățile de promovare în cadrul Galei și participarea la eveniment se pot obține la tel. + 40 256 490 771, e-mail: office@cciat.ro.

Exit mobile version