Opinia Timisoarei

CCIA Timis furnizeaza cursuri GRATUITE de dezvoltare a competentelor antreprenoriale si digitale ale angajatilor

TIMISOARA. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în calitate de beneficiar și Camera de Comert și Industrie a Județului Hunedoara partener, în perioada 01.10.2024 – 31.03.2027, implementează proiectului ” #Skills4Future: Dezvoltarea Competențelor Digitale, Durabile și Antreprenoriale în era tehnologiei”, ID 311110, proiect cofinanțat din Fondul Social European Plus prin Programul Educație și Ocupare 2021-2027, Prioritatea P9.Consolidarea participării populației în procesul de învățare pe tot parcursul vieții pentru facilitarea tranzițiilor și a mobilității, Operațiunea Implementarea programului „Ține pasul”.

Valoarea nerambursabilă: 4.963.214,13 lei, din care 4.218.732,01 lei din partea FSE+ și 744.482,12 lei din bugetul național.

Scopul proiectului este de a promova învățarea pe tot parcursul vieții și de a oferi oportunități flexibile de actualizare a competențelor și de calificare pentru angajați din Regiunea Vest a României. Prin acest proiect, se urmărește creșterea nivelului de calificare al angajaților, îmbunătățirea competențelor digitale, dezvoltarea abilităților de dezvoltare durabilă și stimularea spiritului antreprenorial în rândul acestora.

În calitate de lider de parteneriat al Proiectului “#Skills4Future: Dezvoltarea Competențelor Digitale, Durabile și Antreprenoriale în era tehnologiei”, CCIA Timiș oferă pe parcursul anului 2025 o serie de cursuri care vizează actualizarea competențelor și recalificarea angajaților, în principal a competențelor antreprenoriale și digitale, printr-o mai bună anticipare a schimbării și cerințelor bazate pe nevoile pieței muncii cât și prin facilitarea tranzițiilor profesionale și promovarea mobilității profesionale.

Condiții de eligibilitate și înscriere:

!!! Persoanele care ocupă poziții de management și au calitatea de administrator / reprezentant legal într-o întreprindere publică sau privată nu sunt eligibile.

Munca Orientată spre calitate

Îmbunătățirea continuă a proceselor

Marketing Digital

Dezvoltare sustenabilă

Manager de Proiect

Programele de formare profesională au un număr total de 80 ore: 40 de ore partea teoretică, 40 de ore partea practică

În cadrul proiectului se oferă accesul pe PLATFORMA DE E-LEARNING în vederea dobândirii de competențe verzi și de dezvoltare durabilă și competențe digitale.

Condiții de participare:

Selecția cursanților se face pe principiul „primul venit primul servit” și are la bază respectarea principiului egalității de șanse și al non-discriminării.

Înscrierile se fac prin completarea Formularului de participare individual (Anexa 9) disponibil la adresa:

https://www.cciat.ro/dwldcciat.php?a=XEY1GBZW5QCJHUTPV86F93DR2&b=20250117152559161737120359

După completare, formularul se transmite pe e-mail: vlad.oniga@cciat.ro.

Informații detaliate despre proiect și modalitatea de înscriere sunt disponibile pe site-ul CCIAT la adresa:

https://www.cciat.ro/cciat__Skills4Future__Dezvoltarea_Competentelor_Digitale_Durabile_si_Antreprenoriale_in_era_tehnologiei_ID_311110

Informații suplimentare la tel: 0726 607 429, e-mail: vlad.oniga@cciat.ro.

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.mfe.gov.ro.

Exit mobile version