Opinia Timisoarei

CCIA Timis, partener in organizarea unui workshop in care vor fi prezentate noutatile din domeniul sudurii

TIMISOARA. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în calitate de partener al proiectului 101143944 – COVE-WENDT – ERASMUS-EDU-2023-PEX-COVE, cu denumirea: Centre of Vocational Excellence in Welding and Non-Destructive Testing invită companiile să participe la workshop-ul „New trends in welding sector”, eveniment organizat de către Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Sudură și Încercări de Materiale – ISIM Timișoara, în calitate de coordonator al proiectului, în data de 8 Noiembrie 2024, interval orar 0900 – 1000, la Facultatea de Mecanică a Universității Politehnica Timișoara, Sala N110, Bulevardul Mihai Viteazu nr. 1, Timișoara.

Lucrările workshop-ului vor aborda subiecte privind noutățile în domeniul sudurii și al examinărilor nedistructive. În cadrul workshop-ului se vor prezenta proiectul COVE-WENDT și laboratoarele ISIM Timișoara utilizate atât în procesul de formare profesională cât și de validare a soluțiilor inovative.

Obiectivul principal al proiectul COVE-WENDT este de a crea ecosisteme regionale de competențe dinamice și inovatoare în țările partenere, pentru o tranziție rapidă către o economie ecologică și digitală, astfel suntem încântați să vă anunțăm și lansarea primei ediții a:

Festivalului Internațional de Inovare și Transfer Tehnologic innoCENTA (link înregistrare), eveniment care va avea loc în perioada 7-8 noiembrie 2024, în paralel cu cea de-a 15‑a ediție a Conferinței Internaționale Innovative Technologies for Joining Advanced Materials – TIMA24 (link înregistrare).

Aceste evenimente științifice de mare anvergură oferă o platformă unică pentru creșterea vizibilității activităților inventive și explorarea aplicațiilor industriale potențiale.

Astfel, se asigură un mediu comun pentru cererea și oferta de inovare, iar participanții pot beneficia de oportunități precum:

Informații suplimentare privind desfășurarea și înregistrarea la evenimente:

tel. 0768 188 979, tima@isim.ro, pers. de contact Aurelia-Ioana BIHOLAR, https://isim.ro/en/technological-transfer/tima.

Exit mobile version