Astfel, chicken nuggets si puiul pe gratar sunt doua produse care ar trebui evitate – primul are ingrediente considerate „suspecte”, iar pentru prepararea celui de-al doilea se foloseste mult prea multa grasime, pentru a preveni lipirea.
„Am lasat din greseala pe tejghea o punga cu 100 chicken nuggets foarte mult timp. S-au topit. Intr-o balta de lichid. N-am inteles niciodata de ce. Dar nu semanau absolut deloc cu nuggets-urile pe care le stiam”, a scris un fost angajat McDonald’s.
La Subway, in schimb, potrivit unui angajat, procesul de dezghetare folosit pentru puiul la gratar implica lasarea carnii inghetate in apa fierbinte, timp de mai multe ore, inainte sa fie stoarsa de lichid, la sfarsitul zilei.
Aparatele de gheata pentru bauturi sunt foarte greu de mentinut curatate, la fel ca si recipientele comune pentru sosuri, care se reumplu fara sa fie spalate.
„Sa comanzi o portie mare de cartofi prajiti e o idee proasta oricand. Diferenta intre o portie normala si una obisnuita este surprinzator de mica, mai ales daca localul este aglomerat”, a mai scris cineva.