Castigatoarea celei de-a doua editii Masterchef nu s-a decis inca daca va ramane in Italia sau se va reintoarce in tara. Primul lucru la care s-a gandit, dupa finala, a fost sa scrie o carte de bucate.
Ea nu s-a decis inca daca va reveni in Romania sau va ramane in Italia. Nici cu banii primiti ca premiu nu s-a decis inca ce va face exact.
„Voi ramane in tara pe perioada verii si ma voi gandi pana in toamna ce voi face, dar, de exemplu, nu cred ca e o idee buna sa imi deschid o afacere, cum am mai fost intrebata pentru ca nu cunosc inca piata si mai am multe de descoperit in acest domeniu”, a mai spus Aida.
Ea a spus ca a gatit pentru prima data la varsta de 10 ani. Atunci Aida a pregatit o ciorba pentru parintii ei, care a fost insa „un dezastru”. „Nimeni nu a mancat din ea, dar apoi am invatat sa gatesc din necesitate”, a spus Aida.
In ciuda preparatelor foarte sofisticate pe care le-a pregatit la „MasterChef”, ea ar alege sa manance oricand pizza.
Aida a castigat cea de-a doua editie a concursului Masterchef gatind un meniu asa cum ar putea fi specialitatea casei in propriul restaurant: peste cu broccoli, branza si piure de fenicul cu sofran, muschi de porc marinat cu ieburi aromate si miel cu ceapa caramelizat.