Opinia Timisoarei

Cele doua echipe din Timis au inceput sezonul in fotbalul feminin. Politehnica, la prima victorie, un punct pentru ACS Roma

TIMISOARA. Dupa ce cativa ani fotbalul feminin din Timis a sperat la un titlu de campioana, reprezentantele judetului au inceput un nou sezon, insa in liga secunda.

CITESTE SI: Favoritele au castigat pe banda rulanta in liga a patra Timis. Lugojul face scorul etapei, Giarmata inregistreaza prima remiza alba a sezonului 

Politehnica Timisoara, cu un lot mult schimbat si cu Orlando Stefan ca antrenor principal, a primit vizita lui Fotbal Feminin Baia Mare, grupare pe care in urma cu doua sezoane o invingea in Superliga cu 17-0. Pe o ploaie care a cazut in continuu pe timpul partidei, si s-a intetit pe final, fosta vicecampioana a Romaniei s-a impus cu 7-0. Pentru alb-violete Andreea Sepetan a punctat de doua ori, in timp ce Roxana Dovincescu, Roxana Mirea, Aida Bucsa si Ionela Nastasoiu au punctat cate o data. Ultima reusita a fost de fapt un autogol ai baimarencei Cristina Rus.

A doua reprezentanta a Timisului in liga secunda, ACS Roma Florin Padurean, a obtinut si ea primul punct al stagiunii, dupa un egal spectaculos, 4-4, cu United Bihor. Pentru formatia timisoreana au inscris Izabella Varga, Valentina Mihalca, Denisa Heisu si Melisa Sodinca, ultima fiind golgeterul stagiunii trecute pentru Banat Girls in Superliga.

In runda viitoare, ACS Roma va juca in deplasare cu Fotbal Feminin Baia Mare, in timp ce Politehnica va juca derby-ul vestului, impotriva celor de la UTA.

Exit mobile version