Opinia Timisoarei

CFR Timisoara castiga restanta cu Vasas. Golul saptamanii in Superliga de fotbal feminin inscris la Gara Mare. Video

TIMISOARA. A meritat asteptarea… Amanat deoarece Vasas Feminina Odorhei a avut cateva jucatoare la nationala de junioare, jocul dintre CFR si formatia harghiteana a depasit asteptarile. Rasturnari de scor, gafe de portar, goluri frumoase si actiuni bine inchegate, a fost reteta cu multa sare si piper oferita de cele doua combatante din Superliga de fotbal feminin.

CITESTE SI: Spaima cauciucurilor dintr-un oras din Banat. Soferii si-au pus mainile-n cap 

Gazdele au inceput cu un adevarat forcing la poarta vizitatoarelor, dar ocaziile avute de Bistrian si Sirbovan au fost anulate de interventiile bune ale portarului Linda Kajtal. Si cum sansele de gol se razbuna, oaspetele au deschis scorul la jumatatea primei parti, cand Beno Krisztina a sutat cu bolta de la 30 de metri, iar Georgiana Darle si-a bagat, din nou, mingea in poarta. O noua gafa pentru portarita gazdelor, care greseste decisiv in fiecare joc. Banatencele au alergat apoi dupa egalare, pe care au obtinut-o inainte de pauza. Atunci Adelina Ion a scapat singura in careul advers si a fost faultata de portarul Kaytal, iar Claudia Bistrian a inscris cu sange rece. Tot „Claudita” avea sa aduca CFR-ul in avantaj, imediat dupa pauza, si tot de la punctul cu var, de aceasta data dupa un hent in suprafata de pedeapsa.

Maria Neacsu a dus scorul la 3-1, cu cel mai frumos gol al partidei, sut fara preluarea de la 18 metri dupa un corner, minutul 65. Oaspetele au punctat si in partea secunda, tot dupa o mingea scapata aiurea de Darle, Margarita Panova indeplinind o simpla formalitate, 3-2.

Impulsionate si de baietii de la Informatica Timisoara, cei care au asigurat galeria in repriza secunda, fetele lui Florin Bugar au jucat ofensiv finalul de joc, impunandu-se cu 5-2, dupa ce Larisa Sirbovan a reusit doua goluri in minututele 84 si 87.

CITESTE SI: Ce-a putut sa-i dea prin cap unui hot de buzunare tupeist din Banat, imediat dupa o lovitura

Victorie importanta, dar si atitudine aratat in joc de „leoparde”, in fata unei echipe periculoase si foarte disciplinate, iar CFR-ul si-a asigurat locul II la finalul turului, chiar daca si duminica mai are joc, in etapa a 9-a, acasa, de la ora 11, cu Universitatea Alexandria.

Am facut cel mai bun meci din acest campionat. Le felicit pe fete ca si-au revenit dupa dusul rece de la Tgargu Mures si au aratat atitudine in acest joc, pe care sper sa o pastreze si pentru meciul cu Alexandria. Felicit si echipa oaspete care a practicat un fotbal bun, au jucatoare bune si le vad in lupta pentru podium”, a spus Florin Bugar la finalul partidei.

CFR Timisoara: Georgiana Darle – Lidia Suvet, Claudia Bistrian, Mihaela Durla, Denisa Heisu – Ozana Ababei, Maria Neacsu, Mihaela Molnar, Manuela Voica – Larisa Sirbovan, Adelina Ion . Au mai jucat: Elena Obrad, Hurja Nikoleta, Larisa Grigore.

Exit mobile version