Opinia Timisoarei

CFR Timisoara cauta prima victorie a campionatului in Ardeal

TIMISOARA. Dupa remiza spectaculoasa din meciul de acasa cu West Deva, CFR Timisoara joaca in runda a cincea a primei ligi de futsal pe terenul lui CSM Targu Mures.

CITESTE SI: Tupeul unui motociclist care circula pe trotuar la Timisoara. Ce l-a enervat din cale-afara? Video 

Formatia ardeleana vine dupa o infrangere pe terenul liderului din Odorheiu Secuiesc, insa este echipa care a obtinut pana acum a doua cea mai clara victorie a campionatului. In urma cu doua etape, fotbalistii pregatiti de Cosmin Gherman s-au impus, tot pe teren propriu, cu 15-7 in fata Luceafarului Buzau. Ardelenii ii au in lot si pe Norbert Tifan si Mihai Tatar, fotbalisti care in trecut au evoluat si in tricoul CFR-ului.

CFR-ul merge la Targu Mures din postura de penultima clasata si nu are probleme de lot inaintea intalnirii. Banatenii nu au pierdut in stagiunea trecuta in fata muresenilor, castigand cu 3-0 acasa si 5-1 in deplasarea.
De fapt, o reprezentanta a Timisoarei nu a mai pierdut puncte in fata unei grupari din Targu Mures din 14 decembrie 2016, cand City’us si Informatica incheiau la egalitate, 1-1.

Intalnirea din aceasta runda a primei ligi de futsal este programata marti, de la ora 18, si va fi arbitrat de Laurentiu Deaconu si Robert Ciorbea. Intalnirea va fi transmisa live pe platforma FRF TV.

Exit mobile version