Opinia Timisoarei

CFR Timisoara cauta primele puncte ale sezonului cu West Deva. Hunedorenii sunt pe podium inaintea rundei

TIMISOARA. CFR Timisoara si West Deva deschid etapa a IV-a a Ligii Nationale de fotbal in sala, prima dupa pauza prilejuita de cele doua amicale castigate de Romania in Malta.

CITESTE SI: La aproape 1 an de cand Pasajul Solventul din Timisoara trebuia sa fie gata, a ajuns abia la jumatate realizarea piesei cu care se va strapunge pamantul de sub cele 10 linii de cale ferata. Operatiunea, amanata cu o luna. Video 

Cele doua echipe se afla la poli opusi ai clasamentului. CFR-ul are cel mai slab start de sezon din istoria participarilor sale in prima liga de futsal, fara vreun punct obtinut in 3 etape si cu doar 5 goluri marcate in etapele precedente. Gruparea timisoreana este singura cu trei esecuri in acest inceput de sezon.

West Deva este la al treilea sezon in prima liga de fotbal in sala si la cel mai bun start de campionat dupa trei runde. Formatia hunedoreana are cea mai buna ofensiva a campionatului, reusind 28 de in precedentele intalniri.

Pana in prezent, CFR si West Deva s-au intanit de 7 ori in prima divizie. Timisorenii s-au impus de 7 ori, iar hunedorenii o singura data, chiar prima intalnire, in 2002. Acel meci s-a disputat la Timisoara, iar West s-a impus cu 4-2.

Duelul dintre CFR Timisoara si West Deva se disputa sambata de la ora 17:45 si va fi condus de Laurentiu Pentek, din Oradea, si Cristian Brasovean, din Cluj Napoca.

Exit mobile version