Opinia Timisoarei

CFR Timisoara incepe Liga Nationala de futsal pe teren propriu. Banatenii au un lot mai subtire decat sezonul trecut

TIMISOARA. CFR Timisoara si Luceafarul Buzau incheie marti dupa-amiaza etapa inaugurala din noul sezon al Ligii Nationale de futsal.

Banatenii au in fata o echipa omogena, care joaca de mai multa vreme impreuna si si-a pastrat in aceasta vara jucatorii cu experienta. Mai mult, buzoienii l-a readus si pe Toma Vincene, un fotbalist care a pus umarul la promovarea in prima liga.

CFR-ul abordeaza noul sezon fara portarul Theodor Lungu si cu multi jucatori tineri. Formatia timisoreana va fi condusa din postura de jucator-antrenor chiar de cel care poarta si banderola de capitan, Valentin Ilas. Caraseanul va fi ajutat de un alt om cu experienta, Vlad Iancu. „Gogu” ar mai putea intra si intre buturi, daca situatia o va cere, mai ales ca celalalt goalkeeper timisorean este tanarul Daniel Gurin, cel care a debutat in tricoul visiniu in stagiunea precedenta.

In mare parte, lotul este format din fotbalisti care in stagiune precedenta au facut parte din echipa sub 19 ani, insa oficialii timisoreni spera sa intareasca lotul in zilele care urmeaza.

Intalnirea dintre CFR Timisoara si Luceafarul Buzau este programata marti, de la ora 17:45,m si va fi condusa de pitestenii Liviu Chita si Marius Trasca, iar al treilea arbitru va fi clujeanul Cristian Brasovean.

In celelalte meciuri ale rundei inaugurale s-au inregistrat urmatoarele rezultate:
West Deva 18 – 4 Mausoleul Marasesti
CSM Targu Mures 3-3 Sepsi SIC Sfantu Gheorghe
FK Odorheiu Secuiesc 5 – 2 United Galati

Exit mobile version