Opinia Timisoarei

CFR Timisoara invinsa in primul meci al finalei. Luni se joaca a doua partida

TIMISOARA. United Galati si CFR Timisoara au facut spectacol in primul meci din finala Ligii Nationale de futsal, iar campioana en-titre s-a impus in cele din urma.

CITESTE SI: Banat Girls castiga la Alexandria si va termina campionatul pe locul al doilea in play-out 

Inceputul de meci a fost unul echilibrat, cu ambele formatii atente mai mult sa nu ia gol. Ocazii au venit prin suturi expediate de la distanta, dar atat Tonita, cat si Lungu si-au facut treaba si au respins. A venit insa minutul 16, cand Iulian Cojocaru a sutat din cadere din marginea semicercului, mingea a trecut pe sub portarul Lungu si a intrat in plasa. Dupa numai cateva zeci de secunde, galatenii au obtinut un fault aproape de centrul terenului. Daniel Araujo a sutat, Lungu a vazut tarziu mingea si s-a facut 2-0, acesta fiind si scorul pauzei.

In primul minut al reprizei secunde Galatiul si-a marit avantajul prin acelasi Daniel Araujo, pentru ca ca faza imediat urmatoare de ataca a formatiei gazda, Bosneaga sa faca 4-0. CFR a decis sa riste si a inceput sa joace cu Ilas in rol de portar-jucator, iar rezultatele au venit repede. Mai intai Nemitanu a inscris cu un sut din marginea semicercului, pentru ca apoi timisorenii sa obtina o lovitura de la 6 metri. A executat acelasi nemitanu, iar banatenii s-au apropiat la doua goluri. In goana dupa un gol 3, CFR-ul a pierdut balonul, Bosneaga a plecat spre poarta timisoreana, i-a trimis lui Deiby, iar brazilianul a stabilit scorul final, 5-2.

Finala continua luni, de la ora 17, cand se joaca al doilea meci al finalei, tot in sala din Galati.

Exit mobile version