Opinia Timisoarei

CFR Timisoara, invinsa la limita de Autobergamo Deva, in prima liga de futsal. Urmeaza duelul cu Galatiul

TIMISOARA. CFR Timisoara a fost invinsa cu 2-1 de Autobergamo Deva in ultimul meci al etapei a IV-a a pirmei ligi de futsal si a si fost depasita in clasament de formatia hunedoreana.

CITESTE SI: Duel intre frati in optimile Cupei Romaniei la fotbal. Poli primeste vizita Rapidului 

Autobergamo Deva a abordat partida cu CFR Timisoara avand in lot nu mai putin de 7 fosti fotbalisti care au trecut pe la fosta campioana Informatica. Gazdele au deschis scorul dupa jumai trei minute prin Andre Luis Sasse si parea sa fie o partida facila pentru hunedoreni. CFR-ul a stat insa foarte bine in teren si pana la pauza a mai primit un singur gol, de portughezul Antonio Hinojosa Montero, cel care in sezonul 2019-2020 inscria 11 goluri pentru Informatica.

La doua minute de la reluare Valentin Ilas a readus CFR-ul in meci cu reusita sa, insa pana la final ambele formatii au facut o adevarata demonstratie de aparare. S-a incheiat 2-1 pentru Autobergamo, care urca pe locul 3 in Liga.

In runda viitoare CFR Timisoara va juca pe teren propriu, martea viitoare, tot de la ora 18, impotriva vicecampioanei din Galati, formatie care in aceasta runda a trecut cu 9-3 de Sportul Ciorasti. Formatia de la malul Dunarii il are in lot pe un alt fost jucator al Informaticii Timisoara, Daniel Araujo.

Exit mobile version