Opinia Timisoarei

CFR Timisoara, la al treilea esec la rand. Banatenii au luat 7 de la campioana din Galati

TIMISOARA. CFR Timisoara a ajuns la al treilea esec in prima liga de futsal, si la al doilea meci consecutiv in care primeste gol.

CITESTE SI: ‘La revedere, El Monumental!’, un eveniment emotionant marca Druckeria pe Stadionul Dan Paltinisanu din Timisoara, inainte de demolare 

CFR a facut un joc bun in prima parte a intalnirii cu campioana din Galati. Duelul a fost unul echilibrat, timisorenii s-au aparat organizat, iar cand mingea a trecut de defensiva, portarul Daniel Gurin a fost la post si a respins sau a retinut balonul. A venit insa minutul 14, cand o pasa a lui Daniel Araujo l-a gasit pe ultimul venit in tabara galateana, Ricardinho, iar brazilianul a trimis in poarta. Fostul jucator al Timisoarei, Darius Nastai, a lovit iar dupa numai un minut Andrei Craciun a facut 0-2. CFR-ul putea reduce din diferenta, insa mingea trimisa de nou brazilianul Renato Nunes, ajuns la Timisoara marti dimineata, a lovit bara. Balonul a sarit la conationalul sau Pasoli, insa acesta nu a mai nimerit tinta, ca la Odorhei, si a trimis pe langa poarta. Astfel, la pauza United Galati avea 2-0.

Repriza secunda a fost comntrolata in totalitate de oaspeti, care au inscris pe banda rulanta. Mai intai au facut-o fostii jucatori ai Informaticii, Araujo si Cojocaru, pentru ca apoi Ricardinho sa puncteze de alte doua ori. Ultima reusita a intalnirii i-a apartinut lui Robert Crisan, care a stabilit si scorul final, 0-7.

Am facut o partida buna la inceput, chiar am avut cateva situatii de a marca. Si ei au avut, portarul nostru a facut lucruri bune, dar asta a fost. Asa ne-am tinut si la Odorhei, in 4-5 oameni, cu niste copii, pana in minutul 17 a fost 1-1, dupa aceea e nomal daca jucam tot aceiasi este foarte greu. Asta este. Nu Galatiul si Odorheiul sunt adversarele noastre, noine luptam pentru locul 4, cu celelalte echipe care sunt de nivel apropiat. Deci, practic noi de acum incepem campionatul, au venit si trei straini, unul a venit azi dimineata si a si jucat.„, a spus la final antrenorul Valentin Ilas dupa duelul cu Galatiul.

Dupa aceasta etapa urmeaza doua saptamani de pauza in Liga Nationala de futsal, cauzata de meciurile amicale jucate de echipa nationala impotriva Maltei. In runda urmatoare, CFR Timisoara va juca tot acasa impotriva lui West Deva.

Exit mobile version