Opinia Timisoarei

CFR Timisoara, la prima victorie a sezonului. Banatenii s-au impus fara mari probleme la Marasesti

TIMISOARA. Ultima runda din turul sezonului regular al Ligii Nationale de fotbal in sala a adus prima victorie in campionat pentru CFR Timisoara.

CITESTE SI: Alex Beleiu, din nou campion european in Alpe Adria Vintage

Banatenii au controlat de la un capat la altul intalnirea cu lanterna rosie a campionatului, Mausoleul Marasesti, echipa ce va ramane in istoria futsalului romanesc dupa esecul cu 37-2 de la Odorhei.

Timisorenii au deschis scorul dupa aproape 5 minute de joc, cand Lupu a executat un corner, Ilas a trimis catre poarta, goalkeeper-ul gazdelor a respins pana la Pascoli, iar acesta a trimis in plasa. La jumatatea reprizei s-a facut 0-2, dupa ce o pasa a aceluiasi Lupu l-a gasit pe Fontes.
Patru minute mai tarziu a venit randul lui Pascoli sa treaca in rol de servant, iar la finalizare a aparut Fontes pentru 0-3.
Cu 6 minute inainte de pauza s-a facut insa 0-4, tot cu Pascoli la pasa, dar de aceasta data la finalizare a fost Valentin Ilas. Gazdele au reusit si ele sa puncteze cu 4 minute inainte de finalul reprizei prin Stefan Lupu, omul care a stabilit si rezultatul primei parti.

Repriza secunda a inceput cu o bara a gazdelor, dupa care CFR-ul a raspuns cu golul de 1-5, semnat de Ricardo Pascoli. Dupa alte doua minute, CFR-ul a venit si a sasea reusita, semnata de Fontes, din pasa lui Pascoli.

CFR Timisoara a mai perforat de doua ori poarta gadezlor in ultimele 3 minute ale intalnirii, pe momente in care Marasestiul a incercat sa joace 5 contra 4. Ambele reusite au fost semnate de Ricardo Pascoli.

Astfel, s-a incheiat 1-8, iar CFR-ul a obtinut prima victorie a sezonului. Formatia timisoreana nu mai reusise 8 goluri intr-un meci din luna octombrie a anului trecut, cand invingea, tot in deplasare, cu 8-2 pe West Deva.

In runda viitoare, prima a returului din sezonul regular, CFR Timisoara va juca tot in deplasare impotriva celor de la Luceafarul Buzau.

Exit mobile version