Opinia Timisoarei

CFR Timisoara pierde si al treilea meci cu Galatiul. Banatenii sunt vicecampionii Romaniei

TIMISOARA. CFR Timisoara obtine argintul national dupa ce a pierdut al treilea meci al finalei cu United Galati.

Prima partea a intalnirii din sala Constantin Jude a fost una echilibrata, cele doua echipe multumindu-se sa puna in pericol poarta adversar doar cu suturi de la distanta. Galatenii au deschis scorul cu cinci minute inainte de pauza. Portarul Teodor Lungu l-a oprit prin fault pe un adversar, iar arbitri au dictta lovitura de la 6 metri. Daniel Araujo a fost cel care a executat si a trimis balonul in plasa, stabilind scorul primei parti.

United a marit diferenta in partea a doua, cand Craciun a primit un balon in afara liniei de 9 metri, a sutat, iar balonul s-a oprit in plasa. Timisorenii au incercat sa joace si cu portar-jucator, si puteau sa reduca din diferenta, insa capitanul timisorean Ilas a fost blocat de Tonita. Pana la final nu s-a mai inscris, iar Galatiul s-a impus cu 2-0, si si-a pastrat titlul de campioana.

Astfel, dupa doua sezoane in care a luat medalia de bronz, CFR-ul obtine titlul de vicecampioana a Romaniei si ramane in palmares si cu faptul ca a jucat finala Cupei Romaniei. De asemenea, merita mentionata si performanta echipei sub 19 ani, care s-a calificat in turneul Final 8 al Cupei, unde a fost eliminata de Ceahlaul Piatra Neamt.

Exit mobile version