Opinia Timisoarei

Cinema in aer liber, la Iulius Gardens. Caravana TIFF Unlimited revine cu trei dintre cele mai apreciate pelicule ale festivalului: ‘Nasty’, ‘Asteptandu-l pe Dali’ si ‘Fostii Soti’

Un documentar, o comedie-neagră și un film despre artă și gastronomie sunt trei dintre peliculele desemnate „BEST OF TIFF”, pe care le poți vedea în acest weekend la Iulius Town Timișoara. Caravana TIFF Unlimited, parte a Transilvania International Film Festival, ajunge în orașul de pe Bega, iar Iulius Gardens redevine „un cinema inedit” în aer liber.

Celebrăm orașul Timișoara cu trei seri de film din selecția „BEST OF TIFF”! În perioada 16-18 august 2024, marele ecran al Caravanei TIFF Unlimited va fi în Iulius Gardens, iar cinefilii sunt așteptați să se bucure de proiecții, în fiecare seară, începând cu ora 21.30. Intrarea este gratuită.

Vineri, va rula unul dintre cele mai așteptate documentare ale anului, despre viața și cariera lui Ilie Năstase. „Nasty” prezintă parcursul tenismenului, prin imagini de arhivă fascinante și interviuri exclusive cu nume mari din lumea sportivă, explorează personalitatea sa complexă, momentele de glorie, dar și controversele care i-au marcat cariera.

A doua seară de film propune o incursiune culinară specială pe marele ecran. „Așteptându-l pe Dali” spune povestea lui Fernando, un bucătar spaniol talentat care se mută, la începutul anilor 1970, în sătucul Cadaqués, reşedinţa renumitului Salvador Dalí. Întâlnirea dintre bucătar şi artist va duce la apariția unei noi stele pe firmamentul gastronomiei mondiale.

Duminică e rândul unei comedii despre criza bărbatului modern. În „Foștii Soți” eroul principal este Peter Pearce, care a divorțat după 35 de ani de căsătorie. Peter merge la petrecerea burlacilor a fiului său, Mickey, unde va realiza că nu e singurul bărbat din familia Pearce care are probleme. O comedie care a fost sold out la TIFF.23!

Caravana TIFF Unlimited este o ediție specială by Iulius Town Timișoara.

Exit mobile version