Opinia Timisoarei

Ciocnire in stil italian. Soferita la spital, dupa un accident violent in intersectie, la Timisoara. FOTO

TIMISOARA. Impact violent, duminica seara, intr-o intersectie din Timisoara. O soferita italianca a ajuns la spital dupa ce masina pe care o conducea a intrat in plin intr-un taximetru. Femeia, in varsta de 20 de ani, nu s-a asigurat atunci cand a intrat in intersectie si a lovit in plin in masina care circula pe drumul cu prioritate. In urma impactului, si soferul taximetrului a fost ranit si a avut nevoie de ingrijiri medicale.

CITESTE SI: EXCLUSIV! Cu pistolul la cap si cutitul la gat, un taximetrist a fost JEFUIT la Timisoara! Ce a urmat? FOTO si VIDEO!

In urma impactului, soferita a ramas blocata in masina, astfel ca a fost nevoie de interventia unui echipaj de descarcerare pentru a o scoate din masina.

„O femeie de 20 de ani a condus un autoturism pe strada Eneas,iar la intersectie cu strada Drubeta nu a respectat semnificatia indicatorului ‘Cedeaza trecerea’ si a intrat in coliziune cu un alt autoturism care se deplasa regulamentar. In urma accidentului cei doi conducatori auto au fost raniti si transportati la spital”, a declatat pentru opiniatimisoarei.ro Ancuta Murariu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

CITESTE SI: Experimentul unui sofer din Timisoara! A refacut ruta de 6 minute a primarului Nicolae Robu! Ce a iesit? VIDEO!

In taximetru se afla si un client, insa, din fericire, acesta nu a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Politistii au deschis un dosar penal pe numele soferitei, pentru vatamare din culpa.

 

Exit mobile version