Opinia Timisoarei

Circulatie ingreunata pe Centura Nord Timisoara. Se monteaza parapet pe mijlocul drumului

TIMISOARA. Anunt important pentru soferi de la Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara. Se va circula ingreunat pe Centura Nord din cauza interventiilor pentru montarea de parapet median.

CITESTE SI: Cu traseul pregatit, muncitorii lui Umbrarescu lucreaza la foraje pe bucata lipsa de autostrada intre Margina si Holdea. Ultimele imagini de pe santier. Video

Pe centura Timișoara Nord s-a reluat de astăzi, 30 iulie, montarea de parapet de beton de tip New Jersey pe zona mediană a drumului.

⚠️ Se va circula îngreunat în apropiere de sensul giratoriu al centurii cu DN 69 Timișoara – Arad, iar apoi lucrările continuă pe sectorul dintre Dumbrăvița și nodul rutier DN 6 Ghiroda.

🛣️ Reamintim că, în primăvară, au fost montate prefabricate similare pe zona mediană a centurii Timișoara Nord, dinspre Dumbrăvița spre DN 69. Prin proiectul de așternere a covorului asfaltic, realizat în vara anului 2023, s-a aplicat marcajul linie dublă continuă pe șoseaua de centură, fiind prevăzut spațiu pentru amplasarea ulterioară a parapetului de beton.

👮🏼 Decizia de amplasare a parapetului a fost luată de comun acord cu Inspectoratul de Poliție Județean Timiș încă de anii trecuți, pentru a obliga conducătorii auto să respecte semnalizarea rutieră și astfel să fie eliminate punctele periculoase, unde au fost până acum accidente rutiere și unde există în continuare riscuri mari de producere a accidentelor„, transmit reprezentantii DRDP Timisoara.

Exit mobile version