Opinia Timisoarei

Ciuhandu: m-as bucura sa o vad pe Poli jucand in alt campionat. Mai bine contra Partizan decat impotriva Galatiului

Gheorghe Ciuhandu

Masura luata de FRF impotriva Timisoarei prin care Poli este retrogradata in Divizia C, prin neacordarea licentei pentru sezonul 2011-2012, naste luari de pozitie de tot felul.

Spre exemplu, Gheorghe Ciuhandu, primarul Timisoarei sustine ca si-ar dori ca Poli sa joace in alt campionat decat cel al Romaniei.

„Ar fi bine sa se gaseasca calea legala pentru ca Poli sa joace in alt campionat. Avand in vedere ca suntem apropiati de Serbia, m-as bucura mai tare sa vad la televizor pe Poli jucand cu Partizan decat cu Galatiul”, a declarat  Gheorghe Ciuhandu astazi.

Ciuhandu a mai spus ca, dupa parerea sa, in Romania nu ar mai trebui sa existe campionat de fotbal. „Niciuna din echipele din Romania nu intruneste conditiile de licentiere”. Primarul explicat si motivele pentru care s-a luat aceasta decizie in privinta echipei de fotbal a Timisoarei. „Dupa aceasta decizie, profita Vasluiul unde maestrul Porumboiu isi poate recupera banii investiti, trimitand echipa sa joace in Champions League. Si Sportul Studentesc are de profitat, e de inteles ca e echipa din Bucuresti si mai e Gaz Metan Medias care este o echipa de partid”.

Ciuhandu spune ca Poli a obtinut locul al doilea in campionat pe merit si ca „reactia sanatoasa a acestui oras e sa protestam”.

Si Adrian Orza, viceprimar al Timisoarei a spus ca „interesul e sa sparga echipa si sa ia jucatorii la preturi derizorii”. Cei doi, Ciuhandu si Orza, au spus, la unison ca „Poli nu inseamna Iancu” si ca oricine va dori sa investeasca in aceasta echipa, va fi sustinut de administratia locala, chiar si financiar. „Daca Iancu a gresit, nu putem continua. Poli, cu aceasta conducere a FRF nu are nicio sansa de performanta”, a mai spus Orza.

Exit mobile version