Opinia Timisoarei

Clanul Cirpaci nu a respectat autorizatia primita de la administratia Fritz pentru extinderea unei vile de pe Loga. S-a ales cu plangere penala

TIMISOARA. Familia Cirpaci a primit anul trecut autorizatie de la Primaria Timisoara sa extinda o vila de pe Loga 24 si sa faca o serie de modificari interioare. Nu s-a incadrat in ceea ce statea scris in document, astfel ca, inainte sa termine lucrarile, romii s-au trezit cu plangere penala din partea conducerii municipalitatii.

CITESTE SI: Haos, avize expirate si lipsuri in documentatia Primariei Timisoara. A fost suspendata licitatia pentru amenajarea a inca 21 de statii de incarcare pentru masinile electrice in cartiere 

Proprietarul Samuel Cirpaci a primit de la administratia Fritz autorizatie sa extinda vila pe inaltime in limita amprentei demisolului, insa acesta ar fi desfiintat pereti interiori la toate nivelurile cladirii, a desfiintat plansee, a refacut zidarie si a turnat placi de beton, in afara celor prevazute in autorizatia de construire, sustin reprezentantii primariei.Acestia adauga ca interventiile ilegale ar afecta inclusiv structura de rezistenta a cladirii.
Conducerea primariei a cerut instantei sa dispuna si oprirea lucrarilor pe perioada cercetarii penale.

Pentru executarea de lucrari care nu respecta autorizatia de constructie, Samuel Cirpaci risca inchisoarea de la 3 luni la 1 an sau amenda.

Exit mobile version