Opinia Timisoarei

Coada la una dintre cele mai tranzitate vami din Timis. Timpii de asteptare depasesc o ora. Specialisti de la Timisoara s-au dus sa verifice

TIMISOARA. Cozi interminabile si timpi de asteptare care depasesc o ora, intr-una dintre cele mai tranzitate vami din judetul Timis, mai ales in aceasta perioada a concediilor.

CITESTE SI: Fosta Cancelarie de Razboi, din centrul istoric, isi schimba infatisarea la Timisoara 

Se intampla la vama Moravita, din cauza sistemului de verificare a bazei de date care pur si simplu nu mai functioneaza de minute bune.

Pana la remediere punctul de trecere a frontierei este pur si simplu blocat, nu se mai poate intra si iesi din tara pe aici. Specialisti de la Timisoara au pornit inspre Moravita pentru a incerca sa remedieze avaria.

CITESTE SI: Daca unul e cretin, si ailalti trebuie sa fie cretini? Revolta la Timisoara. Video 

Punctul de trecere a frontierei de la Moravita are cel mai mare trafic dinspre si inspre Serbia, mai ales in aceasta perioada a concediilor de vara.

UPDATE: Specialistii sositi de la Timisoara au reusit sa remedieze avaria, in timp record, astfel ca incet-incet, traficul prin punctul de trecere a frontierei de la Moravita revine la normal.

Exit mobile version