Opinia Timisoarei

Compania Maxagro a adunat fermierii romani la Birda, in Timis

TIMISOARA. Ferma Maxagro din Birda a găzduit pe parcursul zilei de joi un eveniment special, organizat de firma KWS în colaborare cu reprezentanții companiilor Maxagro și TimacAgro. Dedicat fermierilor din întreaga țară, evenimentul a cuprins atât prezentări de top care au vizat agricultura, cât și evenimente de socializare, gastronomie și muzică, pregătite de organizatori, iar numărul participanților s-a apropiat de o mie.

„Sperăm să fie o seară de neuitat. Mulțumim tuturor partenerilor care au venit și mă bucur că sunt alături de noi, ca să vorbim despre importanța parteneriatelor, așa cum este cel pe care îl avem cu KWS de peste zece ani. Puteți vedea aici ce am realizat cu partenerii KWS și acești hibrizi de top”, a spus Ioji Zifceak, unul dintre fondatorii grupului Maxagro, iar Ianko Zifceak a adăugat că „Suntem aici foarte mulți fermieri, care ne cunoaștem, și sperăm ca această tehnologie să aducă un plus de valoare în fermele dvs.”

La deschiderea evenimentului au vorbit, pe rând, reprezentanții organizatorilor și ai co-organizatorilor. „Ne bucurăm că am reușit să organizăm acest târg, unde să vedeți potențialul produselor KWS. Anunțăm acum că lansăm o campanie de succes, intitulată Partenerul tău pentru sămânță, deoarece nu există cultură importantă în România în care să nu existe produsele noastre, care să facă diferența în ferma dvs.”, a spus Cristian Deliu, director comercial al KWS. Iar reprezentanții TimacAgro au declarat că evenimentul „este o ocazie extraordinară de a arăta fermierilor din toată țara ultimele tehnologii în materie de soluții de fertilizare de înaltă calitate, și vă reamintim că de doi ani am lansat o uzină ce creează fertilizanți lichizi pentru întreaga țară.”

„Colaborarea cu partenerii noștri este esențială pentru dezvoltarea și succesul afacerii Maxagro. Ne bazăm pe încredere reciprocă, transparență și o viziune comună de a aduce valoare adăugată atât în piața agricolă, cât și în comunitățile în care activăm. Prin colaborarea strânsă cu partenerii noștri, reușim să inovăm, să ne adaptăm la provocările pieței și să oferim produse și servicii de calitate superioară clienților noștri.

Pentru noi, fiecare parteneriat reprezintă mai mult decât o simplă colaborare – este o relație de încredere și respect reciproc, care ne permite să ne dezvoltăm împreună și să atingem noi orizonturi. Suntem recunoscători partenerilor noștri pentru susținerea continuă și suntem dedicați să continuăm să investim în aceste relații pentru a ne asigura că Maxagro rămâne un lider în industria agricolă”, a spus și Alexandra Zifceak, director al companiei Maxagro.

Grupul Maxagro activează în două mari domenii – agricultură și construcții. De la o investiție de 5 hectare, în prezent s-a ajuns la peste 12.000 de hectare și o cifră de afaceri de peste 100 de milioane de euro.

Evenimentul s-a încheiat cu un foc de artificii.

Exit mobile version