Opinia Timisoarei

Componentii selectionatei Under 16 a Timisului premiati de Consiliul Judetean

Dupa mai bine de 20 de ani o selectionata a judetului Timis a reusit in premiera sa castige un trofeu. Este vorba despre Cupa Romaniei destinata selectionatelor Under 16 a judetelor, acolo unde  echipa Timisului a reusit sa treaca in dubla mansa cu scorul de 4-3 (2-1 acasa si 2-2 in deplasare) de selectionata similara a municipiului Bucuresti.

Cu jucatori crescuti de Poli Timisoara, LPS Banatul, Giroc, Auto sau Scoala de Fotbal Marcel Baban din Jimbolia, tinerii fotbalisti au demonstrat ca fotbalul din Timis nu a murit, desi la nivelul seniorilor este greu de crezut ca Poli va mai juca in acest an in prima  divizie.

Performanta pustilor nu a fost trecuta cu vederea de Consiliul Judetean Timis. Intr-o ceremonie ce a avut loc la Palatul Administrativ, elevii lui Cristian Contescu si Romeo Malac au primit o placheta si o suma de 300 de lei fiecare pentru performanta obtinuta.

In schimb, presedintele CJT, Constantin Ostaficiuc a primit o minge cu autografele eroilor din Timis si promisiunea ca multi din ei vor ramane la Timisoara si peste cativa ani vor reveni la CJT din postura de campioni ai Romaniei la nivelul seniorilor.

Exit mobile version