Opinia Timisoarei

Concert de senzatie la Shopping City Timisoara pe 1 Iunie

Shopping City Timișoara îi invită pe toți iubitorii de muzică să celebreze Ziua Copilului cu un concert spectaculos. Acesta va avea loc sâmbătă, 1 Iunie, începând cu ora 18:30, iar intrarea este liberă. Evenimentul se va desfășura în parcarea de la etajul centrului comercial, transformându-o într-un veritabil spațiu de divertisment pentru întreaga familie.

În deschidere, de la ora 18:30, DJ IST va încălzi atmosfera cu ritmuri electrizante, urmat de concertul îndrăgitei artiste Feli, care va începe la 19:30. Punctul culminant al serii va fi intrarea trupei Carla’s Dreams, programată pentru ora 20:30.

Organizatorii își propun să creeze o experiență completă de divertisment, cu muzică pentru toate vârstele, ideală pentru a sărbători în familie Ziua Copilului. Shopping City Timișoara le-a pregătit vizitatorilor o serie întreagă de surprize, inclusiv premii și activități captivante.

Centrul comercial își propune să devină unul dintre principalele alegeri ale timișorenilor în materie de entertainment, iar acest concert este doar începutul unei veri pline de evenimente speciale.

Mai multe informații despre programele și campaniile organizate de Shopping City Timișoara pot fi găsite pe site-ul oficial.

***

Despre Shopping City Timișoara

SHOPPING CITY TIMIȘOARA, situat pe Calea Şagului nr. 100, deține o suprafaţă închiriabilă de 72.000 metri pătraţi și pune la dispoziția clienților săi 2.700 de locuri de parcare. Acesta găzduiește branduri de prestigiu internațional precum Zara, Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, H&M, Peek & Cloppenburg, Reserved, Cropp, House, Sinsay, C&A, New Yorker, LC Waikiki, CCC, Sport Vision, Hervis, Kenvelo, Lee Cooper, Time Out, Humanic, Office Shoes, Deichmann, Sephora, Douglas, Tom Tailor, Suvari, Teilor, Pizza Hut, Starbucks, alături de branduri românești apreciate la nivel național.

Carrefour a deschis în Timişoara primul şi singurul hipermarket din zona de vest a ţării. Magazinul se întinde pe o suprafaţă de 10.000 mp.

În luna octombrie anului 2021, Shopping City Timișoara a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel access la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 18 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România. Înrolarea în program este gratuită.

Aplicația SPOT este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

 

Exit mobile version