Opinia Timisoarei

Intersectia Centura Sud Timisoara cu drumul de Sag, in linie dreapta. Se circula ingreunat in zona. Foto

TIMISOARA. Au loc operatiuni complexe in zona intersectiei dintre Centura Sud Timisoara si soseaua nationala spre Moravita.
Din acest motiv, traficul la iesirea din oras spre Sag este ingreunat.

CITESTE SI: La aproape 2 ani si jumatate de cand trebuia sa fie gata, documentatia pentru viitorul Pod Solventul peste Bega nu are nici macar toate avizele

La conexiunea DN 59 Timişoara – Șag cu șantierul centurii Timişoara Sud, se lucrează în această perioadă la refacerea structurii rutiere pe drumul național, la montarea bordurilor și realizarea accesului pe bretele, la taluzare și la insula viitorului sens giratoriu de sub pasaj. De asemenea, continuă etapele necesare pentru realizarea rampelor de acces pe pasaj.
În zona lucrărilor, pe DN 59, traficul se desfășoară îngreunat„, transmit reprezentantii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara.

Lucrarile la Centura Sud Timisoara, programate sa se incheie in aceasta luna ar putea fi putin intarziate din pricina unei sincope pe piata de materiale de constructie, spun surse din randul echipei antreprenorului. Insa, decalajul nu va fi foarte mare.

Exit mobile version