Opinia Timisoarei

Consiliul Judetean Timis are peste 2500 de angajati. Alfred Simonis anunta concedieri

TIMISOARA. Consiliul Judetean Timis nu trebuie sa fie cel mai mare angajator din regiune. O spune presedintele ales al CJT, Alfred Simonis, care a dezvaluit ca institutia are in acest moment peste 2500 de salariati in toate structurile din subordine.

CITESTE SI: Alfred Simonis, presedintele ales al CJ Timis, ii vrea parlamentari pe primarii liberali de la Gataia si Buzias. Spune ca va colabora cu Alin Popoviciu, propus in functia de vicepresedinte 

Consiliul Judeţean Timiş nu poate fi unul dintre marii angajatori ai regiunii, iar pentru ca institutia si subordonatele sale numara astazi peste 2500 de salariati, vom fi nevoiti sa facem o analiza ampla pentru a reduce acest numar, dar mai ales pentru a eficientiza activitatea. Îmi doresc o structura mai supla, cu un numar mai mic al posturilor de conducere, dar si al angajatilor, iar pentru a putea ajunge aici vom demara un audit serios. Singurele criterii de care vom tine cont sunt eficienta si profesionalismul„, a transmis Alfred Simonis.

 

Noul presedinte ales al Consiliului Judetean Timis, Alfred Simonis, isi va prelua mandatul cel mai probabil la finele lunii octombrie – inceputul lunii noiembrie.

Exit mobile version