Opinia Timisoarei

Control fulger in Campusul Universitar la Timisoara. O multime de studenti, in lacrimi. Amenzi de 40.000 de lei

TIMISOARA. Descindere a politistilor locali in Complexul Studentesc din Timisoara.

CITESTE SI: Accident grav in Timis. 4 tineri raniti, dupa ce s-au rasturnat cu masina. Soferul era baut si n-avea carnet. Foto 

Oamenii legii au verificat daca este respectata linistea publica, modul in care sunt separate deseurile sau cum sunt parcate autoturismele. In total, agentii au dat amenzi cu o valoare totala de 38.450 de lei. Santiunile au fost aplicate pentru amplasarea easy boxu-uri fara autorizatie, necolectarea selectiva a gunoaielor, dar si pentru oprirea si stationarea neregulamentara a autoturismelor, ultimele fiind abateri inregistrate in randul studentilor.

Totodata, in cadrul actiunii au fost aplicate si 41 de colante tip invitatie pe parbrizele autovehiculelor depistate oprite sau stationate pe trotuare, spatii verzi ori in zona indicatorului pentru oprire interzisa, urmand ca persoanele care au condus autovehiculele sa fie sanctionate pentru aceste fapte„, au transmis reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

Agentii au gasit si trei oameni ai strazii, pe care i-au luat si i-au dus la Centrul pentru Persoane fara Adapost de pe strada telegrafului.

Exit mobile version