Opinia Timisoarei

Copiii disparuti in ultimii ani in Timisoara si in judet care n-au fost gasiti. Politistii inca ii cauta

TIMISOARA. Au disparut de acasa, unii in drum spre scoala, altii din adaposturi, cu sau fara motiv, si n-au putut fi gasiti. Vorbim de copii din Timisoara ori din judet despre care nu se mai stie nimic de luni de zile ori chiar ani, insa familiile si politistii n-au incetat sa-i caute.
Sunt pe lista de copii disparuti a Politiei Romane.
In toate cazurile, fotografiile de care dispun oamenii legii sunt de la momentul disparitiei, ceea ce le ingreuneaza misiunea de a-i descoperi.

CITESTE SI: Alergatori si biciclisti de toate varstele, asteptati cu trasee si curse prin padure, nu departe de Timisoara, in Lunca Timisului 

De cativa ani este data disparuta Magdalena Helga Rapa, de loc din Banloc, nascuta in 2 octombrie 2007 in Spania. Este printre cele mai vechi cazuri de disparitie minori din lista politistilor din Timis.
Acum fata are 15 ani.
La momentul la care familia a cerut ajutorul oamenilor legii, Magdalena avea 1.50 m inaltime si 50 de kilograme

O alta fata disparuta in Timis in ultimii ani este Raluca Lorena Lacatus, nascuta in 27 ianuarie 2006 la Sannicolau Mare. Nu se mai stie nimic despre ea de cand a plecat din localitatea Gavojdia, unde se afla in plasament.
Acum ar trebui sa aiba 17 ani.
La momentul disparitiei avea 1.60 m inaltime, 50 de kilograme greutate, ten deschis la culoare. Avea parul roscat, lung si drept si ochii caprui.

La inceputul anului trecut era data disparuta si Snejana Patricia Vanessa Aradean din Timisoara, nascuta in 5 ianuarie 2006.
Fata a disparut din localitatea Beregsau Mic.

Avea 1.70 m inaltime, 50 de kilograme greutate, par negru si lung, fata rotunda si ochii caprui.
A plecat din casa parintilor ei in 13 ianuarie 2022 purtand o pereche de pantaloni de culoare alba, o geaca neagra, iar in picioare avea incaltaminte sport de culoare neagra.

Si un copil din Afganistan a fost dat disparut la Timisoara. Nu se mai stie nimic despre el de 5 ani.

Niazai Farmanullah este nascut in 1 ianuarie 2004 in Afganistan si ajunsese la Timisoara inca de dinainte de pandemie.
A plecat in seara zilei de 26 martie 2019 de la Adapostul de Zi si Noapte pentru Copiii Strazii.
Avea 1.60 m inaltime, 55 kg greutate, par brunet, tuns scurt, ochii negri. Vorbeste doar limba afgana.
In momentul disparitiei purta blugi, o bluza bleumarin cu dungi albe, o geaca tot bleumarin cu dungi albe si adidasi albastri cu sireturi albe.

Cel mai recent caz de disparitie inca nerezolvat, insa controversat, este al Stefaniei Claudia Tofan din Timisoara, nascuta in 24 octombrie 2007.

In 13 decembrie anul trecut a plecat de acasa dimineata catre scoala, unde nu a mai ajuns si nici n-a mai dat niciun semn de viata.
Dupa cateva luni a reaparut la casa mamei ei din Timisoara pentru scurt timp, insa a disparut iarasi.

Fata are 1.62 m inaltime, 47 de kilograme greutate, par saten lung si drept, pe care il poarta cu carare pe mijloc, ochi caprui si ten masliniu. Ultima oara cand a fost vazuta de familie purta pantaloni portocalii, o blanita neagra cu gluga si ghete sport.

Lista copiilor disparuti si cautati de autoritati in Romania poate fi consultata AICI.

Exit mobile version