Opinia Timisoarei

Copil in stare foarte grava, adus cu elicopterul SMURD la Timisoara. A facut o greseala uriasa

TIMISOARA. Accident teribil in vestul tarii, in care a fost ranit grav un copil de 12 ani. Baiatul s-a electrocutat pe un pod.

CITESTE SI: Cum se misca muncitorii pe unul dintre cele mai periculoase drumuri de la intrarea in Timisoara, unde fac o lucrare ce va preveni accidentele Video 

Totul s-a petrecut in combinatul din Hunedoara. Pustiul traversa podul peste raul Cerna cand a pus piciorul pe cablul retelei electrice de la calea ferata. Copilul s-a electrocutat si s-a prabusit de la aproape 7 metri pe terasamentul caii ferate.

Baiatul a fost preluat rapid de o ambulanta si transportat la spital in Hunedoara.

Copilul de 12 ani a fost preluat de un echipaj de Ambulanţă. Era conştient, dar prezenta un traumatism cranian cu o posibilă fractură craniană, un traumatism toracic şi arsuri de gradul doi pe membrul superior drept şi membrul inferior stâng. A fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului municipal Hunedoara, de unde va fi preluat cu un elicopter SMURD, pentru a fi transferat la o clinică din Timişoara”, a declarat pentru zhd.ro medicul Călin Dumitrescu.

 

Exit mobile version