Opinia Timisoarei

Copil pe trotineta lovit de masina la Timisoara pe trecerea de pietoni

TIMISOARA. Accident, luni dimineata, pe Calea Lipovei, la intrare in Dumbravita. Un copil care mergea pe trotineta si traversa o strada pe trecerea de pietoni a fost izbit de o masina.

La locul accidentului au intervenit rapid echipaje ale ambulantei si politiei. Copilul a fost preluat de medici si transportat de urgenta la spital in Timisoara. Din fericire, nu a fost ranit grav.

Un barbat in varsta de 24 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Sever Bocu, iar la intersectia cu Constructorilor nu a acordat prioritate de trecere unui baietel in varsta de 12 ani, care circula pe trotineta. In urma impactului a rezultat o victima, respectiv minorul de 12 ani, care este ranit usor. Copilul se afla pe trotineta pe trecerea de pietoni. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, transmit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

FOTO: Info Trafic Jud Timis

Duminica, un alt trotinetist a fost lovit de doua masini, tot pe o zebra, la Lugoj.

CITESTE SI: Trotinetist lovit de 2 masini, in Timis. Ar fi traversat in viteza pe trecerea de pietoni

Un tanar de 27 de ani, care circula pe o trotineta electrica, a vrut sa traverseze in viteza strada Coloman Walish din Lugoj, insa nu a mai coborat de pe vehicul. Cand a patruns pe zebra, a fost lovit in plin de o masina, dupa ce soferul nu a mai avut timp sa franeze.

In urma impactului, trotinetistul a fost proiectat pe sensul opus, unde a fost lovit de un alt autoturism

Exit mobile version