Opinia Timisoarei

Copila de 14 ani ranita intr-un accident intre Timisoara si Jebel. Masina in care se afla a fost lovita si proiectata in alta

TIMISOARA. Accident cu 3 masini intre Jebel si Timisoara. Un sofer a lovit o masina care a fost proiectata in alta.In urma impactului, o fata de 14 ani a fost ranita.

CITESTE SI: Lectie de acordare de prim-ajutor motociclistilor accidentati, la Timisoara, cu sefii UPU-SMURD si Ambulanta Timis. O actiune marca Doomstriker Banat, clubul iubitorilor de motoare format din politisti, jandarmi si pompieri

”Un barbat in vârsta de 32 de ani, a condus un microbuz pe DN 59 dinspre Jebel inspre Timisoara, iar la un moment dat ar fi intrat in coliziune cu un autoturism condus de un barbat in varsta de 48 de ani. In urma impactului, autoturismul condus de catre barbatul in varsta de 48 de ani, a fost proiectat intr-un alt autoturism, condus de catre o tanara in varsta de 18 ani”, a transmis IPJ Timis.

O fata de 14 ani din masina condusa de barbatul de 48 de ani a fost ranita si dusa de urgenta la spital pentru ingrijiri medicale.

Soferii au fost testati cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost ca acestia nu au consumat alcool.

Politistii au deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

 

Exit mobile version