Opinia Timisoarei

Copila de 8 ani ranita dupa ce doua masini s-au izbit langa o trecere de pietoni in Timis

TIMIS. Accident pe un drum din Timis, vineri dupa-amiaza. Doua masini s-au ciocnit in apropierea unei treceri de pietoni, iar doi oameni au fost raniti, intre care o fetita de 8 ani.

CITESTE SI: Amenda de peste 9000 de euro pentru un barbat prins in flagrant ca abandona deseuri la Timisoara. Foto 

Accidentul a avut loc la o zebra din Lugoj. Un autoturism a oprit pentru a permite pietonilor sa treaca. Un sofer neatent, care circula in spatele acestuia, nu a apasat frana la timp si a intrat cu masina in autoturismul stationat.

In urma accidentului, o femeie si nepotica ei in varsta de numai 8 ani au fost ranite si transportate la spital.

Un tanar de 21 de ani a condus un autoturism pe strada Timisorii din Lugoj, iar la intersectie cu strada Closca a intrat in coliziune fata-spate cu autoturismul din fata sa, care avea aceeasi directie de deplasare, condus de un barbat, de 38 de ani.

In urma impactului, o fetita de 8 ani si o femeie de 41 de ani, ambele pasagere in autoturismul condus de barbatul, de 38 de ani, au fost ranite si transportate la spital.

Politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis reprezentantii IPJ Timis pentru opiniatimisoarei.ro.

Soferii au fost pusi sa sufle in aparatul etilotest, care a aratat ca niciunul nu bause.

Foto: arhiva

Exit mobile version