Opinia Timisoarei

Cozi de kilometri pe Autostrada Vestului, spre una dintre cele mai circulate sosele din Timis, DN68A. Aglomeratie si intre Margina si Cosevita.  Sfaturile politistilor

TIMISOARA. Se circula bara la bara pe DN 68A, intre Margina si Cosevita, in prima zi a minivacantei de sarbatori. Potrivit politistilor, s-a format deja o coloana de masini pe 2,5 kilometri, iar ttraficul continua sa se aglomereze.

La aceasta ora, traficul rutier este intens pe A1 pe sensul Nadlac spre Deva, la nodul rutier din localitatea Margina, judeţul Timis, formandu-se coloana de autovehicule de 2,5 kilometri, din cauza capacitatii reduse de preluare a fluxului auto pe DN 68A Margina – Cosevita„, anunta Centrul Infotrafic din IGPR.

Politistii le recomanda soferilor sa circule pe rute alternative, in functie de destinatie. Spre Deva, se poate ocoli pe DN 7, pe ruta Arad- Barzava – Deva, in timp ce spre sudul tarii se poate merge pe DN6, Timisoara – Caransebes – Drobeta Turnu Severin.

Conducatorii auto sunt sfatuiti sa respecte indicatiile politistilor prezenti in trafic pentru fluidizarea circulatiei, sa nu se angajeze in depasirea coloanelor de autovehicule si sa nu efectueze intoarceri pe segmente de drum unde aceasta manevra este interzisa„, mai transmit politistii.

 

Exit mobile version