Bucatarii pregatesc bunatatile in functie de regimul pacientilor. Cu totii vor putea macar gusta, daca nu se vor putea chiar infrupta, din sarmale, friptura si cozonaci, cat sa simta, macar in parte, gustul de sarbatoare.
La Spitalul de Copii „Louis Turcanu” din Timisoara, medicii vor sa le inveseleasca sarbatorile micutilor care vor ramane internati. Impreuna cu bucataresele, in functie si de restrictiile alimentare, au pregatit un meniu special pentru copii. Prichindeii vor primi de Craciun ciorba de perisoare sau supa, sarmalute cu mamaliguta, friptura de porc cu piure de cartofi si muraturi, iar la desert, tort diplomat cu fructe. De Revelion, meniul va fi unul asemanator, dar la desert copii vor avea parte de o prajitura cu ciocolata.
La Spitalul Municipal Timisoara, bolnavii care raman internati vor simti si ei ca e sarbatoare. Pe langa meniul obisnuit vor primi cozonac, fructe – mai ales portocale, napolitane, un supliment de carne si sarmale, atat de Craciun cat si de Revelion. In plus, la acest spital, s-a incercat ca pe fiecare sectie sa existe cate un bradut de Craciun, care sa insenineze putin atmosfera.
La Spitalul Judetean Timisoara, de Craciun, bolnavii fara restrictii alimentare vor avea, la micul dejun, ceai cu lamaie, branza de vaci, gem si toba, la pranz vor primi ciorba de legume cu taitei, sarmale in foi de varza cu mamaliga si cozonac. La cina vor avea macaroane cu branza de vaci si ceai. Pentru pacientii care au restrictii alimentare se vor pregati meniuri in functie de recomandarile medicilor. Meniul pentru Revelion nu a fost inca definitivat.