Opinia Timisoarei

CSC Dumbravita si-a aflat programul din noul sezon din liga secunda. Timisenii incep campionatul cu o nou promovata

TIMIS. Federatia Romana de Fotbal a hotarat programul meciurilor din noul sezon al ligii secunde.

CITESTE SI: Sportivi din aproape 20 de tari vin la Timisoara pentru Europenele de lupte pe plaja. Competitia conteaza si pentru Mondialul de seniori 

CSC Dumbravita, singura reprezentanta a Timisului la acest nivel, va incepe campionatul cu un meci pe treren propriu impotriva nou promovatei Metalul Buzau. Prima deplasare pentru fotbalistii pregatiti de Cosmin Stan va fi de fapt, derby-ul Banatului, impotriva lui CSM Resita, in Valea Domanului.

Dupa aceasta intalnire, timisenii dau piept cu fosta prim divizionara FCU Craiova, dupa care pe stadionul Stefan Dobay vine CSA Steaua.

Va reamintim, in acest sezon liga secunda va avea 22 de echipe, iar campionatul va incepe de Ziua Timisoarei, in 3 august.

Iata programul complet al echipei de langa Timisoara in Liga a doua:

Etapa 1: CSC Dumbravita – Metalul Buzau
Etapa 2: CSM Resita – CSC Dumbravita
Etapa 3: CSC Dumbravita – FCU Craiova
Etapa 4: CSC Dumbravita – CSA Steaua
Etapa 5: CSM Focsani – CSC Dumbravita
Etapa 6: CSC Dumbravita – FC Bihor
Etapa 7: Csikszereda Miercurea Ciuc – CSC Dumbravita
Etapa 8: CSC Dumbravita – CSM Slatina
Etapa 9: Concordia Chiajna – CSC Dumbravita
Etapa 10: CSC Dumbravita – CS Mioveni
Etapa 11: Corvinul Hunedoara – CSC Dumbravita
Etapa 12: CSC Dumbravita – Metaloglobus Bucuresti
Etapa 13: Chindia Targoviste – CSC Dumbravita
Etapa 14: CSC Dumbravita – CSC 1599 Selimbar
Etapa 15: Unirea Ungheni – CSC Dumbravita
Etapa 16: CSC Dumbravita – CS Afumati
Etapa 17: FC Voluntari – CSC Dumbravita
Etapa 18: CSC Dumbravita – Ceahlaul Piatra Neamt
Etapa 19: Viitorul Pandurii Targu Jiu – CSC Dumbravita
Etapa 20: CSC Dumbravita – AFC Campulung Muscel
Etapa 21: Campionii FC Arges – CSC Dumbravita

Prima faza campionatului va consta intr-un sezon regular, la care vor participa toate cele 22 de echipe si in care vor juca fiecare cu fiecare o singura data, cu un total de 21 etape.

In a doua primele 6 clasate vor ajunge in play-off, unde vor juca fiecare cu fiecare, insa in sistem tur-retur. La finalul play-off-ului, primele doua clasate vor promova direct in Liga 1, in timp ce ocupantele locurilor 3 si 4 vor disputa un meci de baraj cu locurile 8 si 7 din play-out-ul SuperLigii, dupa urmatoarea schema:

Locul 3 din Liga 2 contra locului 8 din play-out-ul SuperLigii
Locul 4 din Liga 2 contra locului 7 din play-out-ul SuperLigii

In play-out vor participa celelalte 16 echipe din sezonul regulare. Acestea vor fi impartite in doua grupe, A si B, cu cate opt echipe fiecare. In grupa A vor evolua echipele clasate la finalul sezonului regular pe locurile 7, 10, 11, 14, 15, 18, 19 si 22, iar in seria B vor evolua echipele de pe locurile 8, 9, 12, 13, 16, 17, 20 si 21.

Participantele din fiecare grupa vor juca intre ele o singura data. Din fiecare grupa a play-out-ului vor retrograda direct echipele clasate pe locurile 7 si 8, in timp ce ocupantele locului 6 din fiecare grupa vor juca un meci de baraj in dubla mansa pentru mentinerea in Liga 2. Echipa gazda din mansa tur a barajului va fi echipa din grupa A.

Dacă se retrag echipe in timpul sezonului regular, numarul de retrogradate se va micsora corespunzator, insa imaprtirea in cele doua grupe se va face in acelasi mod, luand in considerare locurile echipelor retrase ca fiind ultimele.

Doua amicale la final de saptamana

CSC Dumbravita se pregateste in aceste zile pe plan local, iar la finele saptamanii va disputa doua meciuril de verificare. Primul este programat vineri, de la ora 18:30, cand timisenii vor intalni Olimpia MCMXXI Satu Mare.

A doua zi, gruparea de langa Timisoara primeste vizita colegei din B, FC Bihor, tot de la ora 18:30.

Exit mobile version