Opinia Timisoarei

Curtea primariei si mai multe trotuare, curatate de zapada de echipa de rugby Timisoara. Nimeni n-a sarit in ajutor

Peste 20 de sportivi, membri ai echipei de rugby Timisoara au iesit pe strazi sa curete zapada! Inarmati cu lopeti, tinerii au indepartat nametii din curtea Primariei si de pe trotuarele inconjuratoare, dar si la UVT si ISJ.

Ce nu face Retimul, iata, fac sportivii Timisoarei. In frunte cu antrenorul, rugby-stii s-au trezit cu noaptea-n cap si au pornit la treaba. Au insfacat lopetile si au mers incolonati in fata la Universitatea de Vest unde au curatat toata zapada de la intrarea in institutie, dar si de pe trotuarele din vecinatate. Niciun student n-a sarit sa le dea o mana de ajutor.

Nu s-au oprit aici. Au mers si la Primaria Timisoara unde curtea era blocata de nameti. Sportivii s-au pus si aici pe treaba si nimeni n-a iesit sa le dea o mana de ajutor. Ba mai mult, angajatii ii priveau linistiti de la ferestre multumiti ca cineva s-a gandit sa le faca ordine si in propria ograda.

Odata incheiata operatiunea de la primarie, rugby-stii s-au apucat sa curete trotuarul pana la Inspectoratul Scolar Judetean.

„Am fost la Universitatea de Vest, am curatat si acolo intrarea. Actiunea este o promovare a rugby-ului. Incercam si vrem sa le demonstram oamenilor ca suntem buni la toate”, a spus antrenorul Alexandru Domocos.

Exit mobile version