Opinia Timisoarei

Dana Rogoz s-a fotografiat langa de un actor de Oscar, alaturi de care joaca intr-un film strain

Dana Rogoz a primit un rol inr-un film in care joaca nume mari de la Hollywood, printre care Matt Damon, Tilda Swinton si Christopher Waltz. Cu acesta din urma, castigator al unui premiu Oscar in 2010, a postat o fotografie pe blogul sau.

Dana Rogoz are onoarea sa joace intr-un film alaturi de mari nume de la Hollywood, printre care frumuselul Matt Damon, Tilda Swinton si nu in ultimul rand Christoph Waltz, care a obtinut premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol secundar in filmul lui Quentin Tarantino, „Ticalosi fara glorie”, intrand in pielea colonelului german Hanz Landa. Aceasta a postat pe blogul ei o imagine in care apare langa marele artist, scrie Libertatea.

„Nu stiu daca l-ati recunoscut din prima pe Christoph Waltz, castigatorul premiului Oscar pentru rolul din „Inglorious Basterds” (Ticalosi fara glorie, n.r.). Cert e ca am imensa sansa sa joc alaturi de el intr-un film strain, in regia lui Terry Gilliam. Desi e un rol micut, ma bucur la maxim de aceasta ocazie minunata de a lucra cu niste oameni absolut geniali. Din distributia filmului „The Zero Theorem” mai fac parte Matt Damon, Tilda Swinton, Ben Whishaw si David Thewlis, toti actori uriasi, pe care sunt convinsa ca i-ati vazut in multe filme mari.

Nu pot sa va spun cat de fericita am fost cand am primit telefon ca am luat casting-ul. Sincer, nici nu am vrut sa-mi fac sperante. Eu m-as fi simtit oricum privilegiata si doar sa pot asista la o zi de filmare, sa pot sa-i urmaresc din spatele camerei pe acesti artisti. Am inceput sa tip prin casa de fericire cand am aflat ca voi juca! Este o experienta extraordinara, cu care ma voi lauda si la nepoti”, a scris Dana pe blogul personal.

Exit mobile version