Opinia Timisoarei

‘Dau benzina gratis!’ Anuntul unui influencer care a declansat nebunia la Timisoara. Video

TIMISOARA. Are de dus la bun sfarsit o provocare pe retelele de socializare si a anuntat ca va oferi benzina cadou tuturor soferilor din Timisoara care vor alimenta, vineri, timp de o ora la o benzinarie de pe strada Cluj. Este anuntul unui influencer pe Instagram care a declansat o adevarat nebunie.

CITESTE SI: Ziua in care tramvaiele 4 si 8 se intorc pe bulevardul Stan Vidrighin din Timisoara. Traseele complete. Video

O multime de conducatori auto s-au pus la coada si au blocat circulatia in apropiere de Casa Tineretului, unde, potrivit anuntului, intre orele 14.00 si 15.00, la toate cele 6 pompe, soferii vor putea alimenta linistiti, iar influencerul va achita contravaloarea combustibilului.

La un calcul ideal, de 15 masini carora li se face plinul in medie cu 40 de litri de benzina, intr-o ora/pompa influencerul ar fi nevoit sa scoata din buzunar in jur de 5000 de euro ca sa plateasca totul, asa cum a promis.

Zona Complexului Studentesc a fost luata cu asalt de soferi la scurt timp, iar circulatia se desfasoara cu dificultate intre Cluj, Aries si Surorile Martir Caceu (fosta Negoiu) si chiar pe Michelangelo.

Politistii au venit si ei sa supravegheze circulatia si… fenomenul.

Având în vedere mesajul lansat în spațiul public care a adunat un număr mare de participanți la trafic la o stație de alimentare cu combustibil de pe strada Cluj din Timișoara, în zonă sunt prezente echipaje de poliție pentru fluidizarea traficului și evitarea apariției unor evenimente negative.

Polițiștii recomandă conducătorilor auto să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament civilizat„, transmit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

UPDATE: In jurul orei 15.30, traficul a revenit la normal in zona Complexului Studentesc, pe Cluj si Aries, dar si inspre AEM.

 

 

Exit mobile version