Opinia Timisoarei

Decizia care i-a adus unei soferite de 19 ani un dosar penal, in apropiere de Timisoara

TIMISOARA. O tanara de 19 ani s-a urcat in masina si a plecat la plimbare, dar a fost oprita la scurt timp de agentii de la Rutiera nu departe de Timisoara.

CITESTE SI: Papricas pe saturate, purcelusi la protap, vinuri de pe dealurile Banatului si concert Phoenix, la cel mai asteptat festival al toamnei, aproape de Timisoara

Soferita a fost trasa pe dreapta la Jebel. In momentul in care au facut un control in baza de date, agentii au aflat ca tanara nu avea permis de conducere si s-a ales cu dosar penal.

Politistii au mai oprit un alt tanar, de 32 de ani, intr-o intersectie din Gataia. In urma controlului, agentii au aflat ca individul de la volan nu are permis de conducere. Mai mult, dupa o verificare cu etilotestul, politistii au aflat ca tanarul bause, aparatul indicand o valoare de 0,43 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Un alt barbat, in varsta de 50 de ani a fost oprit la Liebling. Nici acesta nu avea permis de conducere, in timp ce alcooltestul a aratat 0,74 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Si cei doi barbati s-au ales cu dosare penale pentru ca au condus fara permis si ca au urcat bauti la volan.

In timpul controalelor din weekend, politistii au aplicat un total de 62 de sanctiuni, au retinut 3 permise si au fost retrase tot atatea certificate de inmatriculare.

Exit mobile version